Здравейте, органични революционери и бъдещи крале и кралици на зелената революция! След като вече сме прегърнали органичния начин на живот във всичко - от колата до кухнята, има ли нещо, което пропускаме? Вие ядете своята 100% органична маруля, карате колата си със слънчева енергия и носите бамбукови чорапи. Всичко е идеално във вашата органична утопия... докато не се погледнете в огледалото и осъзнаете, че лицето ви е вдигнало бялото знаме и се е предало на химията.

Това е точно като да се приберете от работа в органична ферма и да ядете бургер с изкуствени добавки. Лицето ви вика за помощ и вместо да му дадете органичен каротин, вие го храните със синтетичния еквивалент на пържени картофи. Не е ли време да погледнем какво слагаме на лицата си?

Кожата ни е нашият голям орган, но често го забравяме, докато се грижим за всичко останало около нас. Мислите, че лицето ви не заслужава същото органично лечение, което получавате във всеки друг аспект от живота си?

Ако се изправим пред факта, че сме това, което ядем, трябва ли да бъдем и това, което поставяме върху кожата си? Ако отговорът е да, тогава може би е време да прегледаме какво използваме, за да се грижим за кожата си.

Когато използваме органични продукти за грижа за кожата, ние създаваме по-мила среда за себе си и планетата. Тези продукти са направени от естествени съставки, които са нежни към кожата и биосферата. Те съдържат всички основни витамини и минерали, които нашата кожа обича, без нито една от онези странни, трудни за произнасяне съставки, които често срещаме в традиционните продукти за грижа за кожата.

Така че, ако вече сте се отказали от найлоновите торбички и изкуствените храни, време е да прегърнете органичните продукти за грижа за кожата и да направите пълен преход към зелен живот. Вашата кожа, планетата и бъдещите поколения ще ви благодарят. И да, вашите бъдещи селфита също!

×